Pécsi Tudományegyetem

Zenélő Egyetem

 

ZEN POP UP Summercamp - Angol nyelvű nyári egyetemet hirdetünk!

Nyomtatóbarát változatPDF változat

      

A PTE Zenélő Egyeteme 2017 június 16-21 között angol nyelvű nyári egyetemet hirdet ZEN POP UP Summercamp címen.
A táborba a világ bármely egyeteméről várjuk hallgatók jelentkezését, akik egy ötnapos intenzív tábor keretén belül szeretnék megismerni a zeneipar alapvető szegmenseit és mindezt a gyakorlatban is kipróbálnák. A tábor célja egy olyan fesztiválhelyszín felépítése a Fishing On Orfű Fesztivál nulladik napján, amelynek teljes képét (a produkciótól a látványvilágon át a marketingig) a tábor résztvevői hoznak létre.

A közös munkát kiscsoportos workshop foglalkozások és csoportvezetők segítik.
A tábor délelőtti sávjában pedig olyan elméleti alapvetésekkel ismerkedhetnek meg a jelentkezők, amik a kortárs populáris zenei kultúra legtöbb területét igyekszenek bemutatni: lesz majd szó fesztiválkultúráról, a nyilvános tér és szubkultúra kapcsolatáról, az aktuális marketingtrendek alakulásáról és a zene, mint alkotó folyamat mibenlétéről is. 
A délelőtti előadások nyilvánosak - ezzel a Zenélő Egyetem olyan nyitott nyári egyetemet hirdet, amely minden PTE polgár számára térítésmentesen elérhető, emellett pedig szeretettel várjuk rá a pécsi, zenekultúra iránt érdeklődő és angol nyelvet gyakorolni kívánó középiskolásokat is.

A tábor résztvételi díja 270 euró, amely magában foglalja a szállást, étkezést, utazást, a délelőtti előadásokat kiegészítő délutáni workshop foglalkozásokat, a városi night-off programokat és koncerteket, illetve a Fishing On Orfű Fesztivál nulladik napjára belépőjegyet.
Jelentkezési határidő 2017. május 15.

A tábor programjáról bővebb információ február közepén lesz elérhető a program eseményében:
https://www.facebook.com/events/1639569746348850/

Jelentkezni az alábbi regisztrációs felület kitöltésével lehet:
https://goo.gl/5WD7cD

Programigazgató: Dr. Beck Zoltán

Programszervező, kontakt: Tóth Barbara - egyetemzenelo@gmail.com - +3630/623-5677