Pécsi Tudományegyetem

Zenélő Egyetem

 

Z Faktor Dalverseny és tehetségkutató!

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Jelentkezz zenekaroddal a Z Faktor Tehetségkutatóra!

A Made in Pécs Fesztivál a PTE Zenélő Egyetem szakmai támogatásával pályázatot ír ki, a Z Faktor elnevezésű tehetségkutató versenyen való részvételre.
Szakmai támogatók: Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló Program, Hangszeresek Országos Szövetsége, Öröm a zene, Pécsi Est

 

A pályázat kétfordulós, nevezési díj nincs.

A pályázók köre: bármilyen Baranya megyei székhellyel rendelkező élőzenei formáció, amely saját szerzeményű dalokkal rendelkezik, és még nincs kiadói szerződése, országosan terjesztett megjelenése. 

A jelentkezés az alábbi link alatt található pályázati űrlap kitöltésével történik: https://goo.gl/forms/lbU9yqjBpqkmgkOg2 

A zenekarok legalább két saját szerzeménnyel pályázhatnak, melynek linkjét a pályázati űrlapon kell megadni (SoundCloud vagy YouTube feltöltés). 

A saját szerzeményű dalok közül legalább az egyiknek magyar nyelven kell íródnia.

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 10.

 

Információ: Tóth Barbara

Telefon: 06 30/623-5677
Mail: egyetemzenelo@gmail.com

 

A beérkezett pályázatokat szakmai zsűri bírálja el.
A pályázó zenekarok közül összesen 10 előadónak lesz lehetősége élőben bemutatkozni a szeptember végén megrendezésre kerülő döntőben.

A döntő helyszíne: Pécsi Est Café
7622 Pécs, Rákóczi út 46.
Időpontja: 2018. szeptember 28.

A döntőbe került zenekaroknak 15 perc műsoridő áll a rendelkezésükre maximum 3 dal előadásával, hogy a zsűri előtt élőben is bemutatkozhassanak.

A legjobbnak bizonyuló zenekar fellépési lehetőséget kap a 2018-i évi Budapest Music Expo-n megrendezett, 3 millió forint összdíjazású országos döntőbe.
Emellett minimum három zenekar fellépési lehetőséget szerez a Pécsi Est Café kiemelt koncertjei előtt előzenekarként és a pécsi Szenes Klubban a Zenélő Egyetem tematikus estéin.