Z Faktor 2019 - újra itt a pécsi dalverseny és tehetségkutató!

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Jelentkezz zenekaroddal a Z Faktor Tehetségkutatóra!

A PTE Zenélő Egyetem a Made in Pécs Fesztivál  szakmai támogatásával pályázatot ír ki, a Z Faktor elnevezésű tehetségkutató versenyen való részvételre.

Szakmai támogatók: Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló Program, Hangszeresek Országos Szövetsége, Öröm a zene, Pécsi Est

 

A pályázat kétfordulós, nevezési díj nincs.

A pályázók köre: bármilyen Baranya megyei székhellyel rendelkező élőzenei formáció, amely saját szerzeményű dalokkal rendelkezik, és még nincs kiadói szerződése, országosan terjesztett megjelenése. 

A jelentkezés az alábbi link alatt található pályázati űrlap kitöltésével történik: https://forms.gle/utQHXgegqJyj4KVv7

A zenekarok legalább két saját szerzeménnyel pályázhatnak, melynek linkjét a pályázati űrlapon kell megadni (SoundCloud vagy YouTube feltöltés). 

A saját szerzeményű dalok közül legalább az egyiknek magyar nyelven kell íródnia.

Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 31.

 

 

Információ: Tóth Barbara

Telefon: 06 30/623-5677
Mail: egyetemzenelo@gmail.com

A beérkezett pályázatokat szakmai zsűri bírálja el. 
A pályázó zenekarok közül összesen 6 előadónak lesz lehetősége élőben bemutatkozni a szeptember végén megrendezésre kerülő döntőben.

A Z Faktor házigazdája 2019-ben a Persona Non Grata zenekar.

A döntő helyszíne: Pécsi Est Café
7622 Pécs, Rákóczi út 46.
Időpontja: 2019. szeptember 20-a péntek.

A döntőbe került zenekaroknak 15 perc műsoridő áll a rendelkezésükre maximum 3 dal előadásával, hogy a zsűri előtt élőben is bemutatkozhassanak.

A legjobbnak bizonyuló zenekarok fellépési lehetőséget szerezhetnek a Pécsi Est Café kiemelt koncertjei előtt előzenekarként és a pécsi Szenes Klubban a Zenélő Egyetem tematikus estéin, emellett pedig a Z Faktor győztese érvényes pályázat leadása esetén bejut az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Induló Előadói Alprogramjának 2020-as élő meghallgatására.