Elindult a jelentkezés: Z Faktor Dalverseny 2021

Nyomtatóbarát változatPDF változat
A PTE Zenélő Egyetem a Made In Pécs Fesztivál szakmai támogatásával pályázatot ír ki, a Z Faktor elnevezésű tehetségkutató versenyen való részvételre.
A pályázat kétfordulós, nevezési díj nincs.
A pályázók köre: bármilyen Baranya megyei székhellyel rendelkező élőzenei formáció, amely saját szerzeményű dalokkal rendelkezik, és még nincs kiadói szerződése, országosan terjesztett megjelenése.
A jelentkezés az alábbi pályázati űrlap kitöltésével történik: https://forms.gle/kWYinYH98fy9SY6UA
A zenekarok legalább két saját szerzeménnyel pályázhatnak, melynek linkjét a pályázati űrlapon kell megadni.
Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 24.
A beérkezett jelentkezések közül a Made in Pécs Fesztivál és a Zenélő Egyetem szakmai zsűrije kiválasztja azt a hat produkciót, akik élőben is összemérhetik tudásukat a döntőn, amelynek időpontja 2021. szeptember 10-e, péntek.
Díjak:
A legjobbnak bizonyuló zenekar fellépési lehetőséget kap a 2020-as Öröm a zene 3 millió forint összdíjazású országos döntőben.
A verseny pécsi győztese (érvényes pályázat benyújtása mellett) meghívást kap a Hangfoglaló Program Induló Előadói Pályázatának élő meghallgatására.
Emellett minimum három produkció fellépési lehetőséget szerez a Pécsi Est kiemelt koncertjei előtt előzenekarként és a Szenes Klub Zenélő Egyetem tematikus estéin.
Információ: Tóth Barbara
Telefon: +36 30 623-5677
Mail: egyetemzenelo@gmail.com
További szakmai támogatók: Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma, Hangszeresek Országos Szövetsége, Öröm a Zene Program, Pécsi Est Café